Local time: 10:49 am
Envato Level 13, 2 Elizabeth, St. Melbourne, Victoria 3000
+0-800-502-309

  Echitație

  ”Și-am încălecat pe-o șa…”

  Relaxare în aer liber

  Echitația este un sport cu aer nobil, ce îți oferă senzația de libertate absolută și control. Practicarea acestui sport, indiferent dacă vorbim de nivel amator sau profesionist, necesită dezvoltarea unei comunicări om-cal, bazată pe încredere reciprocă, dar și pe niște reguli pe care instructorii noștri le vor explica la prima ta lecție de echitație.

  Poți petrece timp prețios alături de caii noștri, te poți plimba sub supravegherea unui instructor sau poți călări singur prin împrejurimi, dacă ai experiența necesară. Echitația este un sport care îți golește mintea de griji și te umple de bună dispoziție. Sunt necesare doar câteva minute de echitație Râșnov pentru a te simți un alt om. Tocmai din acest motiv îți recomandăm să încerci acest sport dacă ești în trecere pe la noi. Îți oferim echipamentul necesar și sfaturi prețioase pentru o lecție de echitație reușită, tu trebuie să vii doar cu încredere și entuziasm.

  Reguli importante de echitatie Rasnov:
  • Oricât de cuminte ar părea calul, evită trecerea prin spatele lui
  • Abordează calul cu o atitudine blândă și cu o voce caldă
  • Urcarea pe cal se face doar după ce instructorul a verificat șaua
  • Nu se fac zgomote sau gesturi bruște care pot speria calul
  • Traseul de echitație este stabilit împreună cu instructorul
  • Sfaturile instructorului vor fi respectate cu rigurozitate
  Echitatie Rasnov
  Echitatie Rasnov
  Echitatie Rasnov

  Tarife echitație Râșnov

  Abonament

  • 650 lei/10 şedinţe de câte 45 minute + 1 gratuită
  • 420 lei/8 şedinţe de câte 30 minute + 1 gratuită

  Şedinţă de echitaţie în manej acoperit şi descoperit

  • 5 lei/1 tura/cal
  • 30 lei/15 minute/cal
  • 60 lei/30 minute/cal
  • 75 lei/45 minute/cal
   Lorem ipsum dolor si amet, at ferri regione quo, quis lucilius elei vim te. Et eum omitt an menandri, hastoi mucius graeco liortis cu, inani et vis.
  • 120 lei/60 minute/cal

  Trăsură / Sanie

  • 200 lei / 6 persoane maxim / o oră

  Lecții de echitație

  Instructorii noștri sunt aici să te ajute să îți dezvolți echilibrul și încrederea în tine. Chiar dacă nu ai mai călărit niciodată sau nici măcar nu te-ai mai aflat în preajma vreunul cal, după o lecție de echitație vei simți că ai făcut acest sport o viață întreagă.

  O lecție de echitatie Rasnov de inițiere include exerciții practice de călărie, dezvoltarea echilibrului și adoptarea unei poziții corecte. Instructorul va fi în permanență alături de tine, te va ajuta să te acomodezi și să îți corectezi poziția astfel încât să te bucuri de o experiență plăcută.

  Te așteptăm alături de cei dragi pentru lecții de echitatie Rasnov într-o atmosferă plină de veselie și relaxare.

  Echitația și aptitudinile dezvoltate

  Caii sunt animale extrem de inteligente. Una din lecțiile pe care le vei învăța pe cont propriu este faptul că un cal te va urma doar pentru că a căpătat încredere în tine, nu pentru că îi ordoni. Ca să te bucuri pe deplin de călărit, trebuie mai întâi să înveți cum să construiești o relație de încredere cu calul pe care urmează să îl călărești. Niciun instructor nu te va urca direct în șa, ci mai întâi te va lăsa o perioadă să te acomodezi cu animalul, să îi câștigi încrederea. Echitația te învață să fii mai răbdător și mai empatic.
  Echitatie Rasnov
  Echitația te ajută să fii mai disciplinat, mai înțelegător și orientat către partea pozitivă a lucrurilor. Trebuie să fii pregătit pentru orice situație și să iei decizii într-un timp scurt de reacție.
  Echitatie Rasnov
  Echitația te ajută să rămâi în formă și să îți menții starea psihică la cote înalte – știai că psihologii recomandă persoanelor care suferă de o formă de depresie terapia cu cai (hipoterapie)?
  Trimite mesaj
  Rezervari /Receptie
  Bună ziua. Am observat că ați accesat site-ul nostru pentru prima dată. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.
  Call Now Button