Local time: 01:33 am
Envato Level 13, 2 Elizabeth, St. Melbourne, Victoria 3000
+0-800-502-309

  Centru de Echitatie Rasnov

  Centru de Echitatie Panicel

  La nici 2 km de orasul Rasnov, in drumul spre Bran, va asteptam la centrul de echitatie Panicel cu cai de diferite rase, special antrenati spre a va oferi clipe de relaxare unice.
  O alegere minunata pentru cei care doresc sa ia lectii de initiere in calarie, pentru cei ce deja sunt initiati sau pentru cei care doresc sa faca plimbari calare in natura sau in manejul acoperit.

  Călăria este aproape a doua natură pentru om și, de aceea, se învață deosebit de ușor în aspectele ei de baza. Primordial este respectul pentru cal iar, odată ce îl vei descoperi, acest sentiment se va transforma în dragoste. Vei ajunge astfel să apreciezi ceea ce numai calul îți poate oferi, respectiv siguranța, posibilitatea de a vedea mai departe și de a merge acolo unde altfel nu ați fi ajuns.
  Centrul de echitaţie şi-a început activitatea cu câţiva ani în urmă. Dispune de un manej acoperit, o construcție nouă, unică in zonă, realizată la standarde internaționale. La Centrul de echitaţie Panicel veti descoperii pe langa facilităţile ecvestre sau lecţiile de călărie şi spectacole sau show-uri de galop trap sau sarituri peste obstacole.”

  Pentru rezervari sau programari 0756 209 963

  Trimite mesaj
  Rezervari /Receptie
  Bună ziua. Am observat că ați accesat site-ul nostru pentru prima dată. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.
  Call Now Button