Local time: 11:30 pm
Envato Level 13, 2 Elizabeth, St. Melbourne, Victoria 3000
+0-800-502-309

  Zâmbeşte, trăieşte şi visează!

  Complex Turistic Rasnov
  Complex Turistic Rasnov

  De unde a început

  Povestea Complexului Turistic Pănicel
  Pănicel este un pârâu limpede și sprințar care le-a șoptit unor oameni destoinici că se plictisește singur pe dealurile din preajma Cetății Râșnov și că ar vrea si el să susure povești spumoase celor care iubesc viața. Că a văzut multe și poate spune și mai multe despre eroismul cavalerilor și frumusețea domnițelor, despre măreția cailor, despre prospețimea ierbii și a florilor, despre dansul norilor și al fulgilor de nea. Și despre două gâște certărețe care, mai nou, și-au găsit culcuș pe malurile lui.

  Și, ca-ntr-o poveste din copilărie, parcă cea cu Făt-Frumos, lângă pârâul Pănicel a crescut Pensiunea Pănicel. Iar pentru că veselia, istoria, tradiția, omenia, bucatele alese s-au adunat toate sub același acoperiș, vă invităm și pe dumneavoastră să le descoperiți. Fie că vreți doar să vă relaxați câteva zile, fie că vreți să împărtășiți alături de prieteni și rude un eveniment important din viața dumneavoastră. O sală mare, luminoasă, complet utilată, cu o capacitate de 400 de persoane, vă stă la dispoziție. Iar câteva bucătărese pricepute trebăluiesc deja în jurul blidelor aburinde. Nu ne rămâne decât să ne cereți să vă organizăm cel mai fericit eveniment din viața dumneavoastră, fie că e vorba de o aniversare, o întâlnire de revedere, un Crăciun și un Revelion speciale. Tot aici, datorită dotărilor de ultimă generație și mobilierului nou, putem găzdui intalnirile de afaceri, cursurile de perfecționare. Sala este modulară, deci se adaptează oricăror cerințe

   Complex Turistic Rasnov
   Complex Turistic Rasnov
   complex panicel-6

   Complex Turistic Pănicel

   Dar cum celor care vin la Complex Turistic Rasnov le place să se relaxeze, vă invităm să alegeți una din cele 65 de camere confortabile ale complexului nostru turistic, una din cele două săli multifuncționale unde puteți să vă jucați după pofta inimii. Pentru pasionații pescuitului avem o veste bună. Un lac artificial, plin cu pești, vă stă la dispoziție. Iar după câteva ore de stat cuminte pe marginea lacului, câteva minute de călărie sunt binevenite. Puteți alege pentru asta unul din căluții noștri dornici să vă plimbe fie sub supravegherea unui instructor atestat, fie singuri. Și pentru că nu toată lumea poate călări, trăsura și sania vă stau la dispoziție pentru plimbare. Doar destinația va fi greu de ales – Cetatea Medievală Râșnov sau Castelul Bran? – ambele obiective fiind în apropiere. Acestea fiind spuse vă invităm, cu drag, să ne treceți pragul! Vom fi bucuroși de oaspeți! .

   Complex Turistic Pănicel

   Complex Turistic Rasnov

   Dar cum celor care vin la Complex Turistic Rasnov le place să se relaxeze, vă invităm să alegeți una din cele 65 de camere confortabile ale complexului nostru turistic, una din cele două săli multifuncționale unde puteți să vă jucați după pofta inimii. Pentru pasionații pescuitului avem o veste bună. Un lac artificial, plin cu pești, vă stă la dispoziție. Iar după câteva ore de stat cuminte pe marginea lacului, câteva minute de călărie sunt binevenite. Puteți alege pentru asta unul din căluții și poneii noștri dornici să vă plimbe fie sub supravegherea unui instructor atestat, fie singuri. Și pentru că nu toată lumea poate călări, trăsura și sania vă stau la dispoziție pentru plimbare. Doar destinația va fi greu de ales – Cetatea Medievală Râșnov sau Castelul Bran? – ambele obiective fiind în apropiere.

   Acestea fiind spuse vă invităm, cu drag, să ne treceți pragul! Vom fi bucuroși de oaspeți!

   .

   Descoperă o lume ascunsă

   Trimite mesaj
   Rezervari /Receptie
   Bună ziua. Am observat că ați accesat site-ul nostru pentru prima dată. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.
   Call Now Button