Local time: 11:23 pm
Envato Level 13, 2 Elizabeth, St. Melbourne, Victoria 3000
+0-800-502-309

  Piscină exterioară

  Incepand cu 23.05.2024 redeschidem piscina exterioara incalzita, cu bar si preparate fast food. Parcare ultra spatioasa, gratuita.

  Tarife: 60 lei adult/zi, 40 lei copil (4-12 ani)/zi
  sau 
  40 lei adult sau copil / 4 ore

  ÎNCHISĂ SEZONIER!

  Un moment de relaxare în mijlocul munților

  Pentru tine și familia ta

  O baie în piscină este binevenită, mai ales după o plimbare lungă prin împrejurimi. Ne-am întâmpinat întotdeauna oaspeții cu zâmbetul pe buze și cu activități care să le aducă momente de relaxare. Așa am ajuns ca pe lângă lacul artificial, să construim și o piscină Rășnov pentru cei care nu își doresc decât să se răcorească în apă, să dea câteva ture de bazin și să se încarce cu energie. Înotul în piscină are multiple beneficii pentru sănătate. Chiar și dacă nu știi să înoți, te poți răcori în apă în zilele toride de vară. O astfel de activitate te ajută să te deconectezi de la activitățile cotidiene și să te bucuri de moment. Să fii prezent și atât, fără să te gândești la nimic. Meriți o astfel de zi… chiar și mai multe.

  Așa că, dacă îți dorești un moment de relaxare în mijlocul munților, în cele mai călduroase zile de vară (și nu numai), te așteptăm la pensiunea noastră. Noi ne vom asigura că apa are mereu temperatura potrivită – tot ce trebuie tu să faci este să nu uiți să îți pui hainele pentru piscină în bagaj. De restul ne ocupăm noi!

  Beneficiile înotului în piscină:
  • Modalitate excelentă de a-ți lucra musculatura întregului corp
  • Te ajută să slăbești (o oră de înot arde aproximativ 450 calorii)
  • Îmbunătățește rezistența fizică
  • Îmbunătățește calitatea somnului
  • Îmbunătățește starea de spirit
  • Te ajută să te relaxezi
  Piscina exterioara Rasnov
  Piscina exterioara Rasnov
  Piscina exterioara Rasnov
  Piscina exterioara Rasnov

  Tarife piscină exterioară

  Tarife persoane cazate

  • Gratuit

  Tarife persoane din exterior

  • Adult – 60 lei/zi (Luni-Duminică)
  • Copil – 40 lei/zi (Luni-Duminică) cu vârsta până la 12 ani
  • sau adult/copil – 40 lei/4 ore (Luni-Duminică)

  Bun pentru minte și trup

  Momentele petrecute în piscina noastră exterioară aduc beneficii semnificative pentru minte și trup. Mișcarea fizică te ajută să îți dezvolți musculatura și să arzi calorii într-un mod plăcut, iar la nivel psihic, înotul te ajută să scapi de grijile care îți ocupă mintea și să te umpli cu bună dispoziție.

  O escapadă în mijlocul munților, aproape de natură și departe de haosul din orașe, îți aduce liniștea de care ai nevoie. Imaginează-ți următorul scenariu: te cazezi la pensiunea Pănicel, dimineața îți bei cafeaua lângă piscină, dai câteva ture de bazin să te înviorezi, apoi mergi la pescuit, pe lac. Câteva zile petrecute în acest fel te vor ajuta să te relaxezi total.

  Hai și tu la piscina Râșnov!

  Dacă ai în plan să vizitezi Brașovul, cetatea Râșnov sau castelul Bran, fă un ocol și la Pănicel! Te așteptăm nu doar cu mâncare bună, ci și cu modalități diferite de petrecere a timpului liber. Astăzi la piscina exterioara Rasnov, mâine la pescuit.

  Nu ai cum să te plictisești la pensiunea Pănicel. Te așteptăm!

  Piscina exterioara Rasnov

  Piscina exterioara Rasnov – curățăm apa zilnic și ne asigurăm că temperatura este una potrivită pentru a te răcori și relaxa.

  Piscina exterioara Rasnov
  Distracție și voie bună – lasă grijile și problemele la poarta pensiunii și bucură-te de o zi liberă la piscină cu prietenii sau familia.
  Trimite mesaj
  Rezervari /Receptie
  Bună ziua. Am observat că ați accesat site-ul nostru pentru prima dată. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.
  Call Now Button