Local time: 12:32 am
Envato Level 13, 2 Elizabeth, St. Melbourne, Victoria 3000
+0-800-502-309

  Pescuit

  Pescuit în mijlocul naturii

  Relaxare în aer liber

  Indiferent dacă ești sau nu pasionat de pescuit, trebuie să faci o plimbare pe marginea lacului artificial din complexul nostru. În zilele cele mai călduroase de vară, aici vei găsi liniște și răcoare. Balta are pește destul, deci sigur nu te vei plictisi așteptând lanseta să miște.

  Am inclus în amenajarea complexului nostru turistic un lac de pescuit Râșnov pentru toți cei care își doresc să încerce acest sport recreativ în timp ce restul familiei se distrează la piscină sau în împrejurimi. Dacă locuiești în împrejurimi și vrei să ai parte de o experiență plăcută la pescuit, te așteptăm aici, în mijlocul naturii. Ai toate facilitățile de care ai nevoie la o aruncătură de băț, trebuie doar să îți aduci lanseta și momelile norocoase. Pescuitul nu este doar o activitate relaxantă, și are și numeroase beneficii pentru sănătatea ta.

  Beneficiile activității de pescuit Râșnov:
   • Sporește gradul de atenție și concentrare

   

  • Îți îmbunătățește răbdarea
  • Îți dezvoltă dexteritatea
  • Îți dezvoltă abilitățile de socializare
  • Te menține în formă, cu un efort redus din partea ta

   

  Balta de pescuit Rasnov
  Balta de pescuit Rasnov
  Balta de pescuit Rasnov

  Potrivit pentru orice vârstă

  Pescuitul este un sport ce aduce beneficii tuturor persoanelor, indiferent de categoria de vârstă. Studiile au arătat că pescuitul îmbunătățește ritmul cardiac și tensiunea arterială, reduce stresul și te ajută să te menții în formă, cu un efort redus. 20 de minute petrecute pe balta de pescuit Rasnov îți aduc buna dispoziție de care ai nevoie… desigur, asta dacă în tot acest timp nu scapi vreo captură mare și atunci uiți de bună dispoziție și relaxare.

  Noi suntem siguri încă că o zi de pescuit pe lacul nostru îți va aduce mare satisfacție și un sentiment de mândrie la vederea capturilor. Iar apoi poti savura o masa delicioasa la restaurant Rasnov, în incinta Complexului.

  Hai la pescuit Râșnov!

  Este o invitație deschisă tuturor pasionaților de pescuit recreativ. Aici nu veți găsi doar liniște (știm cât de importantă este liniștea atunci când ai lanseta în apă), ci și aer curat și un lac plin de pești. Este imposibil să vii o zi la balta de pescuit Rasnov și să nu prinzi nimic. Am amenajat lacul astfel încât să îți ofere o experiență plăcută de la A la Z. Când simți că ai petrecut suficient timp lângă undiță, poți face o pauză și te poți răcori în piscina exterioară sau poți face o plimbare prin pădure. Vei pleca de aici mult mai relaxat, mai odihnit și cu multe amintiri plăcute – dar și cu multe poze cu capturile realizate!

  Balta de pescuit Rasnov

  Pescuitul în sezonul cald te ajută să asimilezi și cantitatea necesară de vitamina D pentru o bună funcționare a organismului – o zi petrecută în aer liber, pe balta de pescuit Rasnov, la soare, te ajută să îți întărești sistemul imunitar.

  Balta de pescuit Rasnov
  Pescuitul te menține în formă, fără să faci prea mult efort. O oră de pescuit te ajută să arzi până la 200 calorii. Așa că, pe lângă relaxare și plăcere, obții și o condiție fizică de invidiat, doar stând pe marginea lacului.
  Trimite mesaj
  Rezervari /Receptie
  Bună ziua. Am observat că ați accesat site-ul nostru pentru prima dată. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.
  Call Now Button